Lefkadan saaren matkaopas

Tunnettu kauniilta valkoisilta hiekkarannoilta, kristallinkirkkailta vesiltä ja täydelliseltä säältä, Lefkas-saari on täydellinen saaren paratiisi.

Pitkillä, kuumilla kesillä ja lämpimillä talvilla ei ole ihme, että kävijät ottavat talvi auringonlomaa tällä upealla kreikkalaisella saarella.

Lefkasin kaupunki on autourheilupaikka, jossa on pieniä kirkkoja, kirkkaita puisia taloja, hyviä ostosmahdollisuuksia ja muutama seikkailu. Ravintolat ja ranta-tavernat tarjoavat tuoreita kala- ja äyriäisruokia sekä perinteisiä kreikkalaisia ​​ruokia ja kansainvälisiä ruokia, jotka kaikki pestään joidenkin saaren omalla Vertamo-viinillä.

Useimmat Lefkasin loma keskittyvät upeisiin rantoihin, länsirannikolla on erinomaisia ​​rantoja, kuten Kathisma ja Athani, ja Porta Katsiki lounaisrannikolla.

Lefkasilla on tyypillinen Välimeren ilmasto, joka pysyy vakaana ympäri vuoden. Huhtikuusta marraskuuhun Lefkasin lämpötila laskee harvoin alle 20 astetta heinä- ja elokuussa, kun lämpötila näkyy 30-luvulla. Toukokuusta syyskuuhun näkee lämpötilan yli 25C ja 10 tuntia auringonpaistetta päivässä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *