Kyproksen saaren luonnolliset nähtävyydet

Den vackra ön Cypern är den tredje största ön i Medelhavet, i sydöstra Grekland och söder om Turkiet. Ön har ett mildt klimat och har ett rikt naturarv.

Kyproksen kaunis saari on Välimeren kolmanneksi suurin saari Kreikan kaakkoisosassa ja Turkin eteläpuolella. Saarella on leuto ilmasto ja rikas luonnonperintö.

Seuraavat ovat vain muutamia niistä monista luonnollisista nähtävyyksistä, joita vierailijat voivat tutustua lomaillessaan Kyprokselle.

Rannat

Kypros tarjoaa erilaisia ​​?? rantoja joka sopii kaikille. Näihin kuuluvat kultaiset, valkoiset ja tummat hiekkarannat, kivi- ja kalliorantoja, jotka on eristetty vihreillä tai autiomaaleilla, laguustyyliin karkeille meripeileille; tämä luettelo jatkuu ja jatkuu. Kaikki rannat ovat erittäin puhtaita, yli 50 on saanut Blue Flag. Yli 30 saarirannasta on tilat liikuntarajoitteisille vieraille.

Paphoksen länsipuolella Ayia Napassa ja Cape Grekossa on joitain erittäin mielenkiintoisia meriluolia, joilla on erinomainen ympäristö, jotta voit tutkia.

Laiturit ja järvet

Monet Kyproksen vierailijat eivät tiedä, että saarella on monia kosteikkoja ja patoja. Monet kosteista alueista houkuttelevat innokasta lintujen tarkkailijoita, kun taas patoilla houkutellaan kalastajia. Tärkeimmät kosteikot löytyvät Akrotirista ja Larnakasta, ja jotkut mielenkiintoisimmista patoista ovat Lefkara-pato, Evretou-pato ja Xyliatos-pato.

Lämpötilat keväällä ovat 20-luvulla runsaalla auringonpaisteella, täydellinen löytää Kyproksen jalka. Kyproksella on aina paljon viime hetken lomia Internetissä, joka on täydellinen saaren luonnollisten ihmeiden löytämiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *