Kos Kohdeopas

Kosin suosittu kreikkalainen saari sijaitsee Koillis-Egeanmerellä. Kauniilla rannoilla, vilkkailla lomakohteilla, rauhallisilla kaupungeilla ja rikas historia saarella on jokaiselle jotakin.

Kardamena
Se on paikka jäädä, jos etsit vilkasta viihdettä. 3 meripeninkulman hiekkarannalla ja paljon tekemistä ei ole ihme, että Kardamena on saaren juhlatila! Vesiurheilua on runsaasti täällä, jossa on laitesukellusta, snorklausta, purjelautailua, vesihiihtoa, vesihiihtoa, purjehdusta, banaaniveneitä ja donitsiradioita ja polkuja. Kun käytät energiaa rannalla, voit rentoutua jossakin monista kahviloista ja baareista, jotka riviä rannalla.

Kos Town

Koillis-Kosissa sijaitseva historiallinen kaupunki on vilkas tunnelma, jossa on erinomainen yökerho, baareja, ravintoloita ja kauppoja.

Tingaki
Se on pieni kaupunki saaren pohjoisrannikolla, noin 7 mailin päässä Kosin kaupungista. Kaunis valkoinen hiekkaranta Sininen lippu rannalla täällä täydellinen ulkoiluun.

Kos on tyypillisesti Välimeren ilmasto, jossa on pitkät kuumat kesät ja lyhyet märät talvet. Toukokuu näkee lämpötilan noin 24C ja jopa 11 tuntia auringonpaistetta päivässä, mutta heinä-ja elokuussa nämä lämpötilat voivat saavuttaa jopa 32C ja 14 tuntia loistavaa auringonpaistetta päivässä. Kesäkauden aikana kosteus on korkea ja sateet ovat harvinaisia, vaikka yöilman lämpötilat leijuu noin 23C: n merkkiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *